Thuis

Hebei Yachen Electric Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Opgezet in 1985, is Elektrisch Co. van Hebei Yachen, Ltd één van het leiden productie en handelsmaatschappij in de markt van transformatortoebehoren geworden. Onze die fabriek in Hebei-provincie wordt gevestigd, zeer dichtbij aan de stad van Peking en Tianjin-haven, genieten wij van geschikt water, land en luchtvervoer. Met zo vele jarenontwikkeling, konden wij u verstrekken de meest professionele dienst.

Onze hoofdproducten omvatten transformatorring, transformatorontluchter, geleidende staaf, vleugelklep en andere transformatortoebehoren. Wij hebben onze eigen ontwerpteam, QC, professionele managers en verkopers, dat u de meest tevreden ervaring met ons konden geven.

Momenteel, verkopen onze producten niet alleen in binnenlandse markt, maar ook uitgevoerd aan Doubai, Rusland, Griekenland, Filippijnen, Kambodja en andere landen en gebieden. Wij concentreerden ons altijd bij het onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, onze producten is milieuvriendelijk en milieu.

Ons bedrijf beschouwt „redelijke prijs, efficiënte productietijd en de goede dienst“ als ons principe. Met die goede reputatie en prima kwaliteit, hebben wij een hoog lof van klanten gewonnen. Welkom om ons te contacteren en wij hopen oprecht om met u voor wederzijdse ontwikkeling samen te werken.

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgezet in 1985, is Elektrisch Co. van Hebei Yachen, Ltd één van het leiden productie en handelsmaatschappij in de markt van transformatortoebehoren geworden

img.alt img.alt
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : YC

Aantal werknemers : 60~80

Jaarlijkse omzet : 8000000-15000000

Opgericht Jaar : 1985

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Yachen Electric Co., Ltd Certificaten China Hebei Yachen Electric Co., Ltd Certificaten China Hebei Yachen Electric Co., Ltd Certificaten